€64,95


[SD1740]

Rinconda boomkikker set

Rinconada boomkikker set

De Rosa Rinconada (Ook wel bekend als "De Rosa Collections") unieke handgemaakte beeldjes van 2 boomkikkers. De boomkikkers zijn gedecoreerd met een ingewikkeld patroon van bladeren.

Formaat: circa 12 hoog en 10 breed (grote kikker) en circa 9 hoog en 8 breed (kleine kikker). Marteriaal: Keramiek afgewerkt met 18k goud en platinum accenten.

Alle artikelen komen in geschenkverpakking en worden zorgvuldig verzonden tegen transportschade.

Op voorraad: Geleverd binnen 1 a 3 werkdagen

De Rosa Rinconada, ook wel bekend als "De Rosa collections" is wereldwijd befaamd om zijn unieke, handgemaakte dierenbeelden van keramiek.

"Artesania Rinconada" is in 1975 opgericht in Montevideo, Uruguay. Artesania kan grofweg vertaald worden als "Art of the corner". Een verwijzing naar de begintijd waarin de tweelingbroers Jesus and Javier Carbajales ontwierpen in een hoekje van de kamer.

De beelden worden ontworpen door eigen artiesten. Nadat een ontwerpt wordt goedgekeurd wordt het vloeibare keramiek in een mal gegoten en gebakken in de oven. Hierna worden de beelden met de hand bewerkt. Alle details worden zorgvuldig met de hand gekerfd waardoor ieder beeld zijn unieke karakter krijgt.

Hierna worden alle designs met de hand geverfd en gaan nogmaals in de oven. Voor de laatste afwerking is gebruik gemaakt van 18 karaats bladgoud en platinum accenten. Geen 2 beelden zijn exact gelijk en is met echte zorg en vakmanschap tot stand gekomen. Dit maakt "De Rosa Rinconada" tot een uniek verzamelobject van de hoogste kwaliteit!

Beoordelingen
Categorie
0 items
Contact: Eveline Groot Roessink | Adres: Bolkruidstraat 13, 1313KE Almere |

Tel: 06-19046147 | e-mail: eveline@hetvaraantje.nl

KVK: 32157256 | BTW nummer: NL131935811B01 | IBAN Nummer: NL77INGB0658722433

Email:
Wachtwoord:

Find us on Twitter!