» » » »

€29,95


[755]

Rinconada ijsbeer

Rinconada ijsbeer

Prachtig afgewerkt beeld van een ijsbeer.

Alle beelden zijn met de hand gekerfd en beschilderd. Het materiaal is keramiek en is diverse malen in de over gebakken om alle kleuren goed te laten hechten. Afgewerkt met 18-K goud en zilver. Geen 2 beelden zijn ooit hetzelfde. Wij importeren deze unieke beelden uit Uruguay.

Komt in geschenkverpakking zorgvuldig verpakt tegen transportschade.

Hoogte circa 8 cm breedte circa 11 cm
Gewicht circa 300 gram

Meer weten over hoe een Rinconada beeld tot stand komt? Kijkje in het productieproces

Exclusief bij Webwinkel het Varaantje!

De Rosa Rinconada is wereldwijd bekend door zijn unieke persoonlijkheid, designs en originaliteit. Geen 2 beelden zijn ooit hetzelfde

Een aantal keer per jaar worden er nieuwe beelden uitgebracht en gaan er oude beelden definitief de collectie uit. De collectie varieert van de kleine schattige 'Rincababies' beeldjes tot de grote Limited Edition 'Wildlife' sculpturen en alles daartussenin. Bijvoorbeeld de uitgebreide 'Families' collectie, welke een dieren familie uitbeelden. (Deze worden meestal in een serie van 2 tot 4 stuks uitgebracht) Diverse beelden komen in verschillende variaties en maten terug wat het tot een uniek verzamelobject maakt.

<font color="green" size="" 2'="">Alle beelden komen in geschenk verpakking. De Limited Edition sculpturen komen genummerd met echtheid certificaat.

Beoordelingen
Categorie
0 items
Contact: Eveline Groot Roessink | Adres: Bolkruidstraat 13, 1313KE Almere |

Tel: 06-19046147 | e-mail: eveline@hetvaraantje.nl

KVK: 32157256 | BTW nummer: NL131935811B01 | IBAN Nummer: NL77INGB0658722433

Email:
Wachtwoord:

Find us on Twitter!