€16,95


[PG-016]

Prachtige handgemaakte vis van glas. Het lijf van de vis zeeblauw met oranje stippen. De bijzonder vormgegeven vinnen zijn geel/groen met zwarte strepen. De voorste vinnen zijn geel. De vis staat stevig op zijn vinnen.

Painted glass ideaal om als geschenk te geven. Door de zeer uitgebreide collectie is deze ook bijzonder geschikt om te verzamelen. Er zijn vogels, vissen, reptielen, kikkers, zoogdieren, insecten en nog veel meer verschillende beeldjes in zoveel verschillende designs en kleuren. Zit uw favoriete dier en niet bij? Neem contact met ons op dan kunnen wij kijken of uw dier ook leverbaar is.

Formaat circa 9 cm lang, 7 cm hoog en 4,5 cm breed

Artikel is op voorraad. Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Informatie over Painted Glass:

Painted glass is een originele nieuwe serie dierenbeelden die wij exclusief importeren. Deze serie onderscheid zich van de andere handgemaakte dierenbeelden in onze webwinkel omdat deze met helder glas gemaakt is in plaats van gekleurd glas wat een bijzonder en uniek resultaat opleverd.

De gebruikte techniek is 'Lampworking'. Hierbij wordt het glas verhit totdat het vloeibaar wordt en kan het met speciale gereedschappen bewerkt worden tot prachtige vormen. Het resultaat wordt daarna geschilderd met een lichte, niet dekkende aquarelle-achtige verf. Soms zijn delen van de figuren helder gelaten om de weerkaatsing van de geschilderde delen extra mooi uit te laten komen.

Verpakking:

Alle beelden zijn zeer degelijk verpakt in een dikke laag noppenfolie. Indien u toch een beschadigd exemplaar ontvangt krijgt u uiteraard geheel gratis een nieuw exemplaar. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij het in orde kunnen maken.

Ieder beeld is uniek:

Aangezien deze beeldjes met de hand gemaakt en beschilderd zijn is ieder beeldje uniek. Zowel de vorm als de kleur. De productfoto is ter indicatie. Bij grotere unieke afwijkingen vermelden we deze bij de product omschrijving.

Kwaliteitscontrole:

Wij garanderen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u uw beeld in perfecte staat ontvangt. Bent u toch niet tevreden neemt u dan contact met ons op. Wij regelen dan dat u uw artikel retour kunt sturen en u krijgt dan het volledige aankoopbedrag retour. Bij beschadigingen krijgt u gratis een nieuw exemplaar!

Grotere aantallen en zakelijke interesse:

Zolang het product op de webwinkel staat is er minimaal 1 exemplaar beschikbaar. Het is mogelijk om grote aantallen aantallen of als detailhandel af te nemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Beoordelingen
Fabrikanten
Categorie
0 items
Fabrikanten info
Andere artikelen
Klantbeoordelingen
Contact: Eveline Groot Roessink | Adres: Bolkruidstraat 13, 1313KE Almere |

Tel: 06-19046147 | e-mail: eveline@hetvaraantje.nl

KVK: 32157256 | BTW nummer: NL131935811B01 | IBAN Nummer: NL77INGB0658722433

Email:
Wachtwoord:

Find us on Twitter!