» » » »

€16,95


[PO002]

Een handgemaakte glazen tuinsteker van een kolobrie.

Een tuinsteker heeft een lange glazen steel zodat je deze in een bloempot of bloemenvaas kan 'steken' ter decoratie. Bovenaan prijkt een prachtige oranje kilobrie. De snavel is ook oranje. Deze is exclusief door ons geimporteerd uit Rusland waar deze glazen dier figuren geheel met de hand gemaakt worden. 

Formaat: Deze steker is, inclusief kolibro, circa 20 - 25 cm lang.

De kolibri zelf is circa 6 cm lang, 4,5 cm hoog en 5,5 cm breed

Artikel is op voorraad. Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Verpakking:

Alle beelden zijn zeer degelijk verpakt in een dikke laag noppenfolie. Indien u toch een beschadigd exemplaar ontvangt krijgt u uiteraard geheel gratis een nieuw exemplaar. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij het in orde kunnen maken.

Ieder beeld is uniek:

Aangezien deze beeldjes met de hand gemaakt en beschilderd zijn is ieder beeldje uniek. Zowel de vorm als de kleur. De productfoto is ter indicatie. Bij grotere unieke afwijkingen vermelden we deze bij de product omschrijving.

Kwaliteitscontrole:

Wij garanderen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u uw beeld in perfecte staat ontvangt. Bent u toch niet tevreden neemt u dan contact met ons op. Wij regelen dan dat u uw artikel retour kunt sturen en u krijgt dan het volledige aankoopbedrag retour. Bij beschadigingen krijgt u gratis een nieuw exemplaar!

Grotere aantallen en zakelijke interesse:

Zolang het product op de webwinkel staat is er minimaal 1 exemplaar beschikbaar. Het is mogelijk om grote aantallen aantallen of als detailhandel af te nemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Beoordelingen
Fabrikanten
Categorie
0 items
Fabrikanten info
Andere artikelen
Klantbeoordelingen
Contact: Eveline Groot Roessink | Adres: Bolkruidstraat 13, 1313KE Almere |

Tel: 06-19046147 | e-mail: eveline@hetvaraantje.nl

KVK: 32157256 | BTW nummer: NL131935811B01 | IBAN Nummer: NL77INGB0658722433

Email:
Wachtwoord:

Find us on Twitter!