€44,95 €22,48


[s100-24-4]

Een waar kunststuk geheel van glas gemaakt. Dit is een beeld van een libelle op een prachtig uitgewerkte glazen bloem op tak. 

Let op: Dit beeld is beschadigd! 2 van de 4 vleugels zijn afgebroken bij het transport van St. Petersburg naar ons. Misschien is het beeld nog enigsinds te repareren. Vandaar 50% korting

De libelle is blauw.geel met blauwe ogen. De zijn lichtblauw. De tak is lichtbruin met blauwe bloem en een wit hart. Aan het einde van de tak een blauwe knop.

Wij importeren deze glazen dierenbeelden zelf uit St. Peterburg direct van de artiest.

Formaat circa 7 cm hoog, 10 breed en 9 lang.

Artikel is op voorraad. Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Verpakking:

Alle beelden zijn zeer degelijk verpakt in een dikke laag noppenfolie. Indien u toch een beschadigd exemplaar ontvangt krijgt u uiteraard geheel gratis een nieuw exemplaar. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij het in orde kunnen maken.

Ieder beeld is uniek:

Aangezien deze beeldjes met de hand gemaakt zijn is ieder beeldje uniek. Zowel de vorm als de kleur. De productfoto is ter indicatie. Bij grotere unieke afwijkingen vermelden we deze bij de product omschrijving.

Kwaliteitscontrole:

Wij garanderen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u uw beeld in perfecte staat ontvangt. Bent u toch niet tevreden neemt u dan contact met ons op. Wij regelen dan dat u uw artikel retour kunt sturen en u krijgt dan het volledige aankoopbedrag retour. Bij beschadigingen krijgt u gratis een nieuw exemplaar!

Grotere aantallen en zakelijke interesse:

Zolang het product op de webwinkel staat is er minimaal 1 exemplaar beschikbaar. Het is mogelijk om grote aantallen, of als detailhandel af te nemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Beoordelingen
Categorie
0 items
Contact: Eveline Groot Roessink | Adres: Bolkruidstraat 13, 1313KE Almere |

Tel: 06-19046147 | e-mail: eveline@hetvaraantje.nl

KVK: 32157256 | BTW nummer: NL131935811B01 | IBAN Nummer: NL77INGB0658722433

Email:
Wachtwoord:

Find us on Twitter!