€26,95 €13,48


[S21-7-4B]

Een compositie van handgemaakt glas. Een prachtig uitgebeelde kikker op een blad. De kikker is groen met gekleurde vlekjes op zijn rug. De bloem is geel geel met een rood hart. De 2 grote bladeren zijn lichtgroen met gele vlekjes in het centrum van het blad. Wij importeren deze glazen dierenbeelden zelf uit St. Peterburg direct van de artiest.

Formaat circa 10 cm hoog, 10 breed en 11 lang.

Let op: Dit betreft een beschadigt exemplaar. Er is 1 blad afgebroken. Het afgebroken blad is misschien nog te repareren. Maar ook met 1 blad is het nog een mooi beeldje. U krijgt 50% korting vanwege de beschadiging.

Artikel is op voorraad. Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Verpakking:

Alle beelden zijn zeer degelijk verpakt in een dikke laag noppenfolie. Indien u toch een beschadigd exemplaar ontvangt krijgt u uiteraard geheel gratis een nieuw exemplaar. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij het in orde kunnen maken.

Ieder beeld is uniek:

Aangezien deze beeldjes met de hand gemaakt zijn is ieder beeldje uniek. Zowel de vorm als de kleur. De productfoto is ter indicatie. Bij grotere unieke afwijkingen vermelden we deze bij de product omschrijving.

Kwaliteitscontrole:

Wij garanderen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u uw beeld in perfecte staat ontvangt. Bent u toch niet tevreden neemt u dan contact met ons op. Wij regelen dan dat u uw artikel retour kunt sturen en u krijgt dan het volledige aankoopbedrag retour. Bij beschadigingen krijgt u gratis een nieuw exemplaar!

Grotere aantallen en zakelijke interesse:

Zolang het product op de webwinkel staat is er minimaal 1 exemplaar beschikbaar. Het is mogelijk om grote aantallen, of als detailhandel af te nemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Beoordelingen
Fabrikanten
Categorie
0 items
Fabrikanten info
Andere artikelen
Klantbeoordelingen
Contact: Eveline Groot Roessink | Adres: Bolkruidstraat 13, 1313KE Almere |

Tel: 06-19046147 | e-mail: eveline@hetvaraantje.nl

KVK: 32157256 | BTW nummer: NL131935811B01 | IBAN Nummer: NL77INGB0658722433

Email:
Wachtwoord:

Find us on Twitter!