€12,95


[1700B]

Prachtig gekleurde mees van gebrandschilderd glas. Gebrandschilderd glas is geschilderd glas dat wordt verhit naar circa 800 graden om de kleuren in te branden.

Deze vogel is een echte toverbal. We hebben namelijk niet 1 mees in dezelfde kleur. De kopjes zijn rood, blauw, geel of groen en de poten, lijfjes en staarten hebben nog meer kleurencombinaties.Het is dus erg lastig om voor ieder beeld een productfoto te laten maken maar we kunnen u garanderen dat u een vogel in prachtige kleurcombinatie ontvangt!

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur geef dit dan op bij uw bestelling dan zoeken we er een mooie vogel bij. Besteld u meerdere vogels voor een vrolijk gekleurde collage dan zorgen we ervoor dan u een prachtige kleurencombinatie krijgt.

Formaat circa 8 cm lang, 5 cm hoog en 2 cm breed

De product afbeelding is ter illustratie. Alle glazen dierfiguren zijn met de hand gemaakt. Ieder beeldje is dus uniek en kleine afwijkingen van de foto zijn normaal. Als er wat grotere afwijkingen zijn kwa kleur proberen wij dit bij de product omschrijving te vermelden. Kleine bubbeltjes in het glas zijn normaal.

Glazen figuren zijn zeer fragiel dus verpakken we het extra goed in met noppenfolie. Indien het beeldje toch beschadigd raakt tijdens de verzending neemt u dan direct na ontvangst van het pakket contact met ons op. Wij zorgen dan alsnog dat u een perfect exemplaar ontvangt. Alle zendingen zijn standaard verzekerd tegen zoekraken en beschadigingen.

Op voorraad. Levertijd 1 a 3 werkdagen

Beoordelingen
Fabrikanten
Categorie
Fabrikanten info
Glazen miniatuur dieren
Andere artikelen
Klantbeoordelingen
Contact: Eveline Groot Roessink | Adres: Bolkruidstraat 13, 1313KE Almere |

Tel: 06-19046147 | e-mail: eveline@hetvaraantje.nl

KVK: 32157256 | BTW nummer: NL131935811B01 | IBAN Nummer: NL77INGB0658722433

Email:
Wachtwoord:

Find us on Twitter!