Algemene voorwaarden

1. Algemeen

  1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Webwinkel het Varaantje en de klant.

  1.2 Webwinkel het Varaantje heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

  1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

  1.4 Afbeeldingen op de website van Webwinkel het Varaantje dienen ter illustratie en er kunnen derhalve geen rechten aan ontleend worden. Handgemaakte artikelen kunnen licht afwijken van de geplaatste foto.

2. Prijzen en Aanbiedingen

  2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euros, inclusief BTW maar exclusief verzendkosten.

  2.2 Webwinkel het Varaantje is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3. Betaling (zie voor uitleg ook onze FAQ)

  3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. U kunt hier kiezen uit de volgende betaalmethoden:

  • IDeal: Als u telebankiert bij de aangesloten banken, kunt u op deze manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.
  • MisterCash: Als u telebankiert bij de aangesloten banken, kunt u op deze manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.
  • SofortBanking: Als u telebankiert bij de aangesloten banken, kunt u op deze manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.
  • PayPal:  Als u een account heeft bij PayPal kunt u op deze manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.
  • CreditCard/Mastercard: Als u een account heeft bij PayPal, en uw CreditCard/Mastercard aan uw PayPal account gekoppeld heeft, kunt u op deze manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.

  3.2 Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.

  3.3 Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen is voldaan, zal de bestelling worden geannuleerd.

4. Verzendkosten

  4.1 Verzendkosten zijn altijd 4,95 binnen Nederland. Bij verzendingen naar het buitenland gelden afwijkende verzendkosten. Neem contact op met Webwinkel het Varaantje voor een prijsopgave.

  4.2 Bij ruilen / retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.

  4.3 Bij een ruiling zal Webwinkel het Varaantje verzendkosten van € 4.95 in rekening brengen van het opnieuw te versturen artikel. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden.

  4.4 Bij het ruiling van een product wat, buiten de schuld van de klant, een gebrek vertoont worden de retour kosten teruggestort op de rekening van de klant binnen 7 werkdagen. De klant ontvangt zonder bijkomende (verzend)kosten een nieuw exemplaar. Indien het gebrek te wijten is aan onzorgvuldigheid van de klant zal deze niet retour genomen worden.

  5. Levering

5.1 Webwinkel het Varaantje besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan PostNL.

5.2 Webwinkel het Varaantje streeft ernaar om bestellingen tussen 1 en 30 werkdagen, na ontvangst van de betaling, te versturen.

5.3 Webwinkel het Varaantje al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren.

5.4 Webwinkel het Varaantje is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

  6. Annuleren

6.1 Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt deze annulering doorgeven per mail of telefonisch. Is het artikel al verzonden kunt u het product retourneren op eigen kosten.

  7. Ruilen en Retourneren

7.1 Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren.

7.2 De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.

Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

    7.3.1 Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.

    7.3.2 De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. onbeschadigd en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. De verpakking mag geopend worden om het artikel te bekijken. Wordt de verpakking echter beschadigd door onzorgvuldig handelen kan het artikel niet meer geretourneerd worden.

    7.3.3 Indien u een artikel wilt ruilen of retour sturen dient u eerst schriftelijk of telefonisch contract te zoeken met Webwinkel het Varaantje. Stuurt u dan het artikel tezamen met (een copy van) de factuur retour eventueel met daarop de reden van het retoursturen

    7.3.4 Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.

    7.3.5 Bij ruiling van een artikel moeten de verzendkosten van € 4.95 van het opnieuw te versturen artikel vooraf aan Webwinkel het Varaantje betaald worden.

    7.3.6 Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag binnen uiterlijk 7 dagen aan u overgemaakt worden. Indien de order in zijn geheel wordt geretourneerd zullen ook de initeele verzendkosten teruggestort worden.

  8. Voorraad

8.1 Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is of dat het is uitverkocht. U wordt hiervan door ons z.s.m. op de hoogte gebracht. In dit geval heeft de klant het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Webwinkel het Varaantje zal in dit geval voor terugbetaling zorgdragen.

  9. Privacy (Zie ook onze Privacy Policy)

9.1 Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Webwinkel het Varaantje. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons bevestigen.

  10. Copyright beeld- en tekstmateriaal

10.1 Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

Voor Vragen, klachten en opmerkingen neemt u contact op met Webwinkel het Varaantie (zie de Klantenservice pagina)

Volgende
Categorie
0 items
Best verkopende artikelen
Contact: Eveline Groot Roessink | Adres: Bolkruidstraat 13, 1313KE Almere |

Tel: 06-19046147 | e-mail: eveline@hetvaraantje.nl

KVK: 32157256 | BTW nummer: NL131935811B01 | IBAN Nummer: NL77INGB0658722433

Email:
Wachtwoord:

Find us on Twitter!